RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Huwelijks Fotografie

Mijn eigen bruiloft staat mij nog helder voor ogen. De stralende dag met de vrouw waar ik nu mijn leven mee deel beleef ik weer als ik naar onze trouwfoto’s kijk. Deze foto’s zullen door onze kinderen weer bekeken worden of wellicht net als onderstaand echtpaar gebruikt worden op hun bruiloft.

De foto’s van jullie huwelijk zullen jullie de rest van je leven gebruiken om de herinnering op te halen naar de trouwdag. Investeren in een professionele fotograaf is dan ook een goed idee voor originele foto’s met waarde op de lange termijn.

Ik ben gewend om verslag te doen in een hectische omgeving. Wisselend weer, veranderend licht. Regen, wind of zonneschijn. Door mijn ervaring ben ik gewend om snel te schakelen en vooruit te denken. Zo kan ik zorgen voor een reportage die een blijvende herinnering is voor de dag van jullie huwelijkssluiting.

Werkwijze

Ruim op tijd maken we een afspraak om jullie huwelijksdag te bespreken. We bepraten de dag zodat ik weet wat jullie verlangen en jullie weten wat je van mij kan verwachten. Op de dag zelf ben ik aanwezig op de momenten die jullie het liefst in beeld gebracht willen hebben.

Na twee tot vier weken lever ik de foto’s aan via een open en/of gesloten online gallery waarbij mensen reacties op de fotoserie kunnen geven. Vervolgens maken we een fotoboek zodat je kinderen de foto’s ook nog zullen zien en geef ik je voor het digitale archief de foto’s op een usb-stick.

Tarief fotografie

Het mooiste verslag is er een van de hele dag: vanaf het ochtendlicht t/m de openingsdans. Voor € 1500,- fotografeer ik de hele trouwdag. Van het aankleden van de bruid, een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, de ceremonie in stadhuis en/of kerk, de receptie en het begin van het feest. Eigenlijk gewoon de hele dag in beeld.

Pakket ‘The Wedding’ is inclusief:

  • voorbespreking
  • ca 10-12 uur fotografie
  • nabewerking
  • Big Picture gallery in open omgeving (indien gewenst)
  • online gallery in besloten omgeving
  • foto’s in hoge resolutie
  • fotoboek
  • boek

Om mijn beschikbaarheid te controleren voor jullie huwelijksdag kan je het beste contact opnemen.

Tarief video + fotografieBig Picture Dennis & Kariene (117 van 118)Naast dat ik zelfstandig bruiloften fotografeer doe ik dit samen met mijn broer als de Beeldbroeders. Naast de fotografie verzorgen wij een video die nog diezelfde avond vertoond kan worden aan de avondgasten. Voor € 2500,- krijgen jullie zowel hoogwaardige fotografie als een video van jullie dag.

Wil je meer weten over fotografie of video op jullie bruiloft of wil je vrijblijvend meer informatie opvragen neem dan contact met mij op.