RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Dakhla Sahara Days

Photostory | Kitesurf , Travel

Ten Zuiden van Marokko ligt de Westelijke Sahara. Marokko speelt er al enige tijd de baas in de kuststrook. Dakhla heeft zelfs een vliegveld en heel veel ruimte om te kitesurfen. Vlakwaterspots en golfspots. Op uitnodiging van het team van Best Kiteboarding was ik in Dakhla.

Klik hier om het fotoverhaal vanuit de Westelijke Sahara te zien.

 

 

Share, like & comment

Comment with Facebook

Comment on site

  • Pingback: Tweets die vermelden Dakhla Sahara Days | Stefan van der Kamp | Freelance Media Professional -- Topsy.com

  • marc | 14 juli 2010 23:37 om 23:37

    topfoto’s ! en veel ook

  • walied | 27 juli 2010 01:11 om 01:11

    marokko is echt mooi, men oom woont daar in t zuiden in Dakhla :D, ga gauw ff heen boeken! wat een oase man o man, ik snap niet dat t niet wordt gepromoot hier in NL want Dakhla is toplocatie, groeten en thanx for the pics

  • Victor van Oosterzee | 3 maart 2011 13:39 om 13:39

    mooie foto’s ! Ik zit daar in de visexport alsmede met hotel en bootverhuur direct aan de baai. bab al bahar heet ‘t Aangesloten bi de best western group. waren wat onlusten tijdens dakhla festival maar nu weer rustig. Dakhla Attitude en Ocean Vagabond zijn eveneens ok. Te bereiken via Casa 5xpw of Las Palmas 2xpw Agadir 1xpw In de toekomst vanuit Marrakech 2xpw Allemaal komen !