RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Wat ga jij deze winter doen? – Access Kiteboard Magazine #5

Artikel | Kitesurf

European Champion Alberto Rondina on Lake Garda

Alberto Rondina, Europees Kampioen Freestyle, tijdens een sessie op het Gardameer in Italië. Foto gemaakt door Fabio Staropoli.

In de laatste uitgave van Access Kiteboard Magazine van 2010 een vooruitblik op de komende winter. Allereerst een interview met de maker van de World Kite & Windsurfing Guide. Daarnaast informatie over de Chileense zomerswell, Egyptische vlakwatersessies, snowkiten in Noorwegen en overwinteren in het Spaanse Tarifa.

Kite-talk

Testen van de Bandit 4 op Mauritius
Tevens nam Access 2011 kiteboardmateriaal onder de loep. Op uitnodiging van F-One ging ik naar Frankrijk om de nieuwe supkite de F-One Source te testen. Op Mauritius ging ik met Raphael Salles in gesprek over de Bandit 4. In Nederland testte Chris, Arjan en Martin de North Neo, Naish Torch 2011, Airush One 2011 en Cabrinha Crossbow 2011. Ydwer van der Heide vloog naar Portugal om de Best Taboo 2011 te testen in Guincho.

Access wordt gemaakt uit het hart van de kiteboardcultuur. Aan deze Access werkte onder andere mee: Alexander van Oosten, Arjan Hepping, Chris van Hienen, Ellen Langeree, Emiel Rense, Jelle Hak, Klaas Einte Adema, Marieke van Osch, Milo Extercatte, Nick de Bruijn, Robert-Jan BlonkYdwer van der Heide en Youri Zoon.

Verkrijgbaar in de winkel of via internet.

Comment with Facebook

Comment on site