RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Endless Summer Roadtrip

Photostory | Hike , Kitesurf

Dit verhaal in Zuid Afrika is gemaakt met dank aan de roadtrippingvibe van de Endless Summer Beachhouse onder leiding van Alex Vliege. De foto’s zijn gemaakt door Brenna Schaap, Chris Immers en Stefan van der Kamp. Het duiken met de grote witte haai werd ons aangeboden door Shark Diving Unlimited. De GoPro en mounts zijn te danken aan de GoPro verhuurservice van Versusshop. Een uitgebreid spotverslag van de beste kitespots en reisinformatie voor een avontuurlijke Zuid-Afrika ervaring is te lezen dit jaar in Access Kiteboard Magazine.

[autoviewer id=”62″ width=”800″ height=”600″ link=”Klik hier om de Endless Summer Roadtrip te bekijken met kitesessies op Witsands, hiken in Wildernis, haaienduiken in Gansbaai en paragliden over spitse rotspartijen.”]
Share, like & comment

Comment with Facebook

Comment on site