RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Van Paraguayaanse waterschans tot Argentijnse ijsschots

Photostory | Hike , Travel

Met de backpack op en de wandelschoenen aan trek ik met mijn verloofde door Argentinie, waarbij we ook nog een stuk Paraguay en Brazilie meepakken. Argentinië is een groot land in Zuid-Amerika (2.780.400 km²) met relatief weinig inwoners voor het grote oppervlakte. Het land kent zeer uiteenlopende klimaten en natuurschoon waar de mond van open valt. Dit zijn mijn hoogtepunten van dit prachtige Zuid-Amerikaanse land. Ga mee naar de Paraguayaanse waterschans, de watervallen van Iguazu, de tango van Buenos Aires, het raften en paardrijden in Mendosa en de babyblauwe Argentijnse ijsschotsen van de Perito Moreno. [autoviewer id=”66″ width=”800″ height=”600″ link=”Klik hier om het fotoverhaal van de Paraguayaanse waterschans tot de Argentijnse ijsschots te zien.”]

 

 

Share, like & comment

Comment with Facebook

Comment on site