RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Inmagine maakt buitengewone vormgeving

Artikel | Kitesurf

Deze winter heb ik in samenwerking met David Lok van het webbureau Inmagine uit Utrecht aan een nieuwe vormgeving gewerkt. Het is niet de eerste keer dat ik met Inmagine samen aan een project werk. Eerder maakten we onder meer een alumni website voor de Universiteit Utrecht. Nu een heel ander project. De restyling van het blog waarmee ik mensen wil inspireren om buitenactiviteiten te gaan ondernemen. In een wereld geregeerd door computers is buitenspelen een onmisbare schakel.

Inmagine ontwierp de huisstijl van dit blog aan de hand van mijn wensen en behoeftes. Tevens creëerden Inmagine nieuwe mogelijkheden om verhalen te vertellen zoals de Big Picture en wist Inmagine de artikelen overzichtelijker weer te geven.

 

Nieuw zijn ook de verschillende categorieën waarin de verhalen nu zijn opgedeeld. Want naast het kitesurfen en het snowkiten zijn ook mountainbiken, suppen en reizen buitengewone activiteiten waar ik graag over vertel.  De banner en uitgelicht zorgen ervoor dat speciale content extra onder de aandacht kan worden gebracht.

Ik ben erg blij met de nieuwe vormgeving van Inmagine. Maar belangrijker nog: wat vind jij van de nieuwe vormgeving?

 

Comment with Facebook

Comment on site