RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Mijn eerste expositie: ‘De ongeziene sprong’

Artikel | Kitesurf

Afgelopen woensdag exposeerde ik met nog tien andere fotografen in de Erasmus Universiteit onder de noemer: ‘het ongeziene’. Omdat ik in mijn werk als fotograaf en verslaggever vaak dingen zie en meemaak die voor veel mensen verborgen blijven besloot ik een selectie te maken van sprongen die ik buitengewoon bijzonder vind. Deze sprongen heb ik verzameld onder de noemer: ‘De ongeziene sprong’. Tijdens de expositie op woensdag  18 mei 2011 waren ze te zien op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Foto door Koos Koopman

Vooral de Surf Rodeo van Mitu Monteiro en de Crane Jump van Nick Jacobsen trokken de aandacht. Voor elke geïnteresseerde was er steevast een verhaal over de persoon en de actie op de foto.

Foto door Koos Koopman

Ik vond het leuk om in de universiteit waar ik twee jaar geleden afstudeerde nu terug te komen met deze foto’s en verhalen. Bedankt dames en heren van Histartes voor het organiseren van de expositie. De werken zullen nog een jaar te bezichtigen zijn in het L-gebouw van de Erasmus Universiteit. Met dank aan Koos Koopman voor het maken van de bovenstaande foto’s.

 

 

Comment with Facebook

Comment on site