RSS
Header

Stefan van der Kamp doet buiten gewoon verslag.
Hij werkt als fotograaf, redacteur en regisseur.

Workshops

Wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen? Volg dan een van deze workshops:

 

Workshop ‘Basis fotografie theorie & praktijk’

Sunrise-1

Heb je een camera in je bezit, maar heb je het idee dat je er niet alles uithaalt? Dan is de workshop ‘Basis fotografie theorie & praktijk’ wat voor jou. In de ochtend nemen we de theorie door en gaan we in op de lenzen, compositie, diafragma, witbalans, sluitertijd, ISO waarden en de nabewerking. In de middag gaan we naar buiten om de theorie in de praktijk te brengen en na afloop bespreken we het resultaat en behandelen we de nabewerking.

Prijs: € 299,- in groepsverband. € 549,- voor privé workshop.

Workshop ‘Kinderfotografie’

Kinderfotografie

Ouders zijn vanaf de geboorte van hun kind fotograaf. Er is geen ouder die de verleiding kan weerstaan om van hun kind een foto te maken. Wat zeg ik. Eén foto? Honderden foto’s, of misschien wel duizenden foto’s komen meer in de buurt van het aantal keren klikken om dat veel te rappe groeiproces op een waardige manier vast te leggen. Omdat jij als ouder dus ook meteen de lijffotograaf van je kind bent kan je wel wat tips gebruiken van een professionele fotograaf. In deze workshop geef ik praktische tips om te komen tot betere foto’s van je kinderen. De tips zijn onafhankelijk van welke camera je gebruikt. Deze workshop is ontwikkeld in opdracht van Groeigids.nl.

 Prijs: € 249,-

 

Workshop ‘Fotograferen vanuit zee’

(1 dagdeel in Scheveningen)

Zodra je met een camera de zee in gaat opent zich een nieuwe wereld. Ineens heb je te maken met golven, stroming, wind, water, maar vooral adrenaline. In de workshop ‘zwemmend fotograferen’ nemen we de basis door van fotograferen vanuit de zee. Daarna gaan we samen het water om de theorie in praktijk te brengen.

Meld je nu aan voor de workshop Prijs: € 295,-

 

Meld je nu aan voor een workshop:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht